Verified
profile photo.jpg
Rruga Albanopoli, Tirane, Albania

Ideja e Kantinal lindi nga pasioni ynë për verën dhe botën përreth. Një botë e mrekullueshme për të zbuluar dhe shijuar. Kemi bindjen dhe krenarinë që vera shqiptare është një nga më të mirat. Na pëlqen të mendojmë se Kantinal, në mënyrën e tij, mund të ndihmojë që vera shqiptare të njihet në Shqipëri dhe jashtë saj! Ne mendojmë që Kantinal të jetë sommelieri juaj personal. Një site i disponueshëm 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në gjendje t’ju udhëzojë të zbuloni verërat e reja dhe kombinimet perfekte me pjatat e kuzhinës tuaj. Për të identifikuar këto verëra zgjodhëm këtë site. Donim të bënim diçka të re, të ndryshonim mënyrën se si ne ofrojmë verë, kemi dashur të krijojmë diçka që i vë në dispozicion të gjithë dashamirësve të verës, një vend ku jo vetëm të gjejnë argëtim, por edhe se ku mund të zbulojë verëra të reja, pak të njohura, nga kantinat e vogla dhe të mëdha, verërat që janë gjithmonë në gjendje të mahnisin duke treguar historinë e tyre Kështu u krijua Kantinal…

Kantinal.com eshte ne pronesi te PlanetApp Sh.P.K regjistruar prane QKB me NIPT L91814016K.

Startup/Investitor
Startup
Social Accounts
profile photo.jpg 3 months ago
  • You must to post comments
Showing 1 result
l_8a751a49fc3d5688aee68353e2de6842.png
Rruga e Kavajës 1.75 km
WebProm is an Ad Network platform that helps portals monetize traffic, businesses to display thei...
l_fc2541ec3de9f41cf177a711d8468353.png
Toptani Center 1.75 km
Dupron is the first application in Albania entirely dedicated to properties and the real estate m...
509_1041595332553929_2379877409938131452_n.jpg
Natural skin care products!
Showing 3 results