Je i ri/ e re në fushën e biznesit dhe nuk di ku mund ta prezantosh tjetër startup-in tënd?
Më poshtë gjeni një hapësirë për t’u regjistruar në databazën tonë, në mënyrë që të njoftoheni për të gjitha mundësitë që platforma ofron për ju. Ju do të merrni një njoftim në momentin që regjistroheni me të gjithë informacionet përkatëse.