Regjistrohu si startup ose investitor

Jeni një startup entuziast ose dëshironi të investoni në ekosistemin e startup-eve në Tiranë? Regjistrohuni më poshtë në kategoritë përkatëse.

Regjistrohu si startup

Je i ri/e re në fushën e biznesit dhe nuk di ku mund ta prezantosh tjetër startup-in tënd? Regjistrohu në bazën tonë të të dhënave, në mënyrë që të njoftoheni për të gjitha mundësitë që Digital Tirana ju ofron.

Regjistrohu si investitor

Dëshiron të investosh në ekosistemin e startup-eve në Tiranë? Regjistrohu të njoftohesh për startup-et më të reja në treg si dhe për të krijuar një mundësi takimi dhe prezantimi me to.