Easy Albania.PNG
Rruga "Migjeni" Tiranë
Easy Albania është një kompani multifunksionale e krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë për ...
SKAI TECH b.png
Kullat Binjake, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë. Kati i 12, kulla 2.
Skaitech është një kompani e inteligjencës artificiale, që ofron shërbime dhe zgjidhje me dron. M...
l_a729fc2c79d8523e5003fc1b148727c9.jpg
BLOconomy is an initiative that aims to identify, support and promote young entrepreneurs in Alba...
logo.png
Rruga "Skerdilajd Llagami", Ndërtesa 1, H.6, Kodi Postar 1019, Tiranë
Fokusi i Agjencisë Shqiptare të Zhvillimit të Investimeve (AIDA) është të rrisë konkurrueshmërinë...
profil.jpg
Pro Entertainment (proenti.com) është platforma online ku argëtoheni duke blerë nga rehatia e sht...
profile photo.jpg
Rruga Albanopoli, Tirane, Albania
Ideja e Kantinal lindi nga pasioni ynë për verën dhe botën përreth. Një botë e mrekullueshme për ...
profile.jpg
Rruga Albanopoli, Don Bosko, Tirane, Albania
Matrapazi.com si një Aplikacion shitjesh dhe shërbimesh është konceptuar që në vitin 2010, si fil...
l_19c894e9105c42d864177fd8f7f732be.png
Mine Peza Street
Evolve is a digital agency that focuses on quality, innovation and speed. They utilize technology...
l_d08c0fb81df9d595a9974bd2b0501065.png
"Ismail Qemali" Street, Tirana
EasyPay is a comprehensive digital payment platform designed to enable individuals and businesses...
58986731_2288845237866085_4437058038355984384_n.jpg
BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështesë dhe promovojë si...
Evolve.al_.png
Rruga Mine Peza Pallati 2, Shkalla 3, K2, Ap1
Evolve është një agjenci dixhitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ata shf...
EasyPay.png
Rruga "Ismail Qemali", Objekti Nr.30 Hyrja 7, Kati 3, Tiranë, Shqipëri
EasyPay është një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale e projektuar për t’i dhënë indiv...
iva.png
Their mission is to promote and advance the public interest in Albanian culture and education ins...
183467675_100320358907616_4808159115719602630_n.jpg
Rruga Asim Vokshi, Nr. 57 Tiranë, 1057, Albania
OFICINA HUB pjesë e Institutit “Harry Fultz” është një qendër inovacioni dhe bashkëpunimi. Mund t...
Ivanaj-Logo-test.png
Rr. Perlat Rexhepi, Nd. 19, H. 9, Tirana, 1019, Albania
Misioni i tyre është të promovojnë dhe avancojnë interesin publik në kulturën dhe arsimin Shqipta...
l_dd42038ccb26d1985ffaa403e6b0831f.png
Rruga Sami Frashëri, Tirana
Promotional articles and prints on Bea Promotion.
l_8a751a49fc3d5688aee68353e2de6842.png
Rruga e Kavajës
WebProm is an Ad Network platform that helps portals monetize traffic, businesses to display thei...
l_fc2541ec3de9f41cf177a711d8468353.png
Dupron is the first application in Albania entirely dedicated to properties and the real estate m...
l_8df8cea72970749515b7de7bfc504eb0.png
Innospace offers a total of 560 m2 of space consisting of an open cooperation space, private offi...
l_ce15100ee7dea53fa140984f0df68108.png
Tirana,Albania
Coolab is a co-working space that provides support services to entrepreneurs, freelancers, small ...
Showing 1 - 20 of 44 results