Home Events Zgjo SuperPotencialin Tënd

Data

04 Shk 2023

Ora

8:30 am - 2:00 pm

Zgjo SuperPotencialin Tënd

Zgjo SuperPotencialin Tënd, është eventi i ofruar nga sipërmarrësi motivues Eglent Bici.

Kur është koha më e mirë për të vepruar? – TANI!

Tani është momenti më i mirë për të sfiduar veten tënde, thotë ai.

Jeta ka të bëjë me rritjen dhe kontributin, por shumë herë ne jemi në drejtimim e autopilotit dhe ne as nuk e vëmë re se çfarë po ndodh me jetën tonë.

Nuk mund të ulemi dhe të presim që gjërat në jetën tonë të permiresohen. Nuk funksionon kështu.

Unë besoj që ky duhet të jetë viti për të rritur Potencialin tënd por për këtë duhet të lëvizësh. Ti e meriton të marrësh maksimumin nga Jeta jote. A po e bën këtë?

Temat e Eventit “Zgjo SuperPotencialin Tënd”

2 Super Aftësitë për një SuperJetë

​3 Forcat e Krijimit

​Fazat e Mjeshtërimit

​Shkaqet e Dështimit në Biznes

​5 Hapa për të Krijuar Identitetin Tënd Unik

​3 Bazat e Lidershipit

​5 Fazat e Trishtimit

​Rëndësia e Energjisë

​Cikli i Suksesit

​3 Vendimet që Formësojnë Jetën Tonë

 

Nëse doni të publikoni eventin tuaj dërgoni email në: digital@tirana.al

Eglent Bici

Organizer

Eglent Bici
Phone
+355676023888
Email
info@eglentbici.com
Website
https://www.eglentbici.com/

Eglent Bici është sipërmarrës me mbi 12 vite eksperiencë ne tregun shqiptar fokusuar kryesisht në fushën e Real Estate me kompaninë e tij Mei Realty. Eglenti gjatë eksepriencës se tij ka asistuar në rreth €100,000,000 në transaksione. Ai është trajnues i shkollës së Administratës Publike. Gjithashtu ai është përfaqësues i Success Resources për Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë & moderator i SuperVlera podcast.

Speaker

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 04 Shk 2023
  • Ora: 1:30 am - 7:00 am

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *