Home Events Workshop “Empower youth in cyber security”

Data

28 Jan 2023
Expired!

Ora

10:00 am - 11:00 pm

Workshop “Empower youth in cyber security”

Qendra “WIT Albania“, Women4Cyber Albania me mbështetjen e American Spaces, organizojnë workshop me temë “Empower youth in cyber security” pranë American Corner në datën 28 Janar ora 10:00.

Mësoni si të qëndroni të sigurt në internet, të shfletoni në mënyrë të sigurt dhe të mbroni privatësinë dhe të dhënat tuaja. Këndi Amerikan i Ambasadës së SHBA në Tiranë nis një seri seminaresh: “Fuqizimi i të rinjve në sigurinë kibernetike” të drejtuar nga Klorenta Pashaj, presidente e Fondacionit Women4Cyber Albania për të rinjtë.

Trajnimi është i përshtatshëm për të rinj të grupmoshave 16-18 vjeç për t’u ndërgjegjësuar mbi përdorimin e sigurtë të internetit dhe pajisjeve.

Regjistrohuni këtu për të marrë pjesë.

Wit Albania

Organizer

Wit Albania
Email
wit.albania@gmail.com
Website
https://witalbania.al/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 28 Jan 2023
  • Ora: 3:00 am - 4:00 pm

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *