Home Events Trajnim “Pesë Nivelet e Lidershipit”

Data

16 Shk 2023
Expired!

Ora

6:00 pm

Trajnim “Pesë Nivelet e Lidershipit”

LaderImpact do të organizojë trajnimin “Pesë Nivelet e Lidershipit” me Sipërmarrësin Denis Gafuri.

Udhëheqja e vërtet nuk është çështje pozicioni apo titulli. Në fakt, kur ju zgjidhni për një pozicion, ky është vetëm niveli i parë ku ecën një lider. Më tej ju duhet të zotëroni aftësinë për të investuar te njerëzit dhe për t’i frymëzuar ata, duhet të arrini rezultate dhe të ndërtoni një ekip që jep nga vetja, ju duhet t’i ndihmoni njerëzit të zhvillojnë aftësitë e tyre për t’u bërë lider më vete. Dhe nëse keni aftësi dhe përkushtim, mund të arrini majat e lidershipit – ku përvoja do t’ju lejoj të zgjeroni ndikimin tuaj në mënyrë eksponenciale.

Trajnimi është falas.

 

Leader Impact

Organizer

Leader Impact
Email
help@leaderimpact.com
Website
https://www.leaderimpact.com/

Fokusi i tyre është të ndihmojmë liderët të rriten profesionalisht dhe shpirtërisht.

Ora lokale

  • Zona: Europe/Tirane
  • Datë : 16 Shk 2023
  • Ora: 5:00 pm

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *