Home Events TNC 2023 Tirana

Data

05 - 09 Qer 2023

Ora

All Day

TNC 2023 Tirana

TNC 2023 do të zhvillohet në Tiranë në datat 5-9 qershor dhe do të organizohet nga Rrjeti Akademik Shqiptar.

Rash është rrjeti kombëtar i kërkimit dhe edukimit i Shqipërisë. E krijuar në vitin 2007 pas një marrëveshjeje ndërmjet Shqipërisë dhe Italinë, në vitin 2011 Rash filloi të operojë në nivel kombëtar dhe ne vitin 2012 në nivel ndërkombëtar duke u bërë anëtarë e plotë e shoqatës GEANT. Në vitin 2018, pas një marrëveshjeje ndërmjet të gjithë rektorëve dhe Ministrisë së Arsimit, Rash u bë një qendër autonom ndërinstitucionale kërkim zhvillimi për teknologjinë.

Rash ka zhvilluan brenda saj 10 platforma softuerike për Arsimin e Lartë, gjithashtu ndërton dhe menaxhon rrjetin akademik dhe rrjetet e kampuseve për univesitetet publike dhe institucionet kërkimore në Shqipëri. E-infrastruktura e saj është e lidhur me rrjetin GEANT, ata kanë vendosur në vend disa shërbime GEANT që mbështesin të gjitha disiplinat shkencore.

Konferenca më e madhe dhe më prestigjoze e rrjeteve kërkimore dhe arsimore, TNC tërheq një audiencë prej më shumë se 800 pjesëmarrësish nga më shumë se 70 vende të botës, që përfaqësojnë rrjetet kombëtare dhe rajonale të kërkimit dhe edukimitm, shkollat dhe universitetet si dhe ofruesit më të mëdhenj të teknologjisë.

Rrjeti Akademik Shqiptar

Organizer

Rrjeti Akademik Shqiptar
Phone
+355-44415006
Email
administrata@rash.al
Website
https://rash.al/sq/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 05 - 09 Qer 2023
  • Ora: All Day

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *