Home Events TIRANA SUMMIT 2023

Data

24 Shk 2023
Expired!

Ora

All Day

TIRANA SUMMIT 2023

Tirana Summit është eventi më i madh i rritjes dhe strategjive të biznesit të shitjeve, i cili do të mbajë edicionin e parë në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë. Ky event premton një program të plotë Një-ditor në Pallatin e Kongreseve, me plot sesione të vlefshme, interesante, motivuese dhe strategjike trajnimi, nga ekspertë të mirënjohur.

Arti i influencimit dhe negocimit të shitjeve do të trajtohet më së miri, për audiencën e cila është e interesuar të rrisë eksponencialisht nivelin e përfundimit të suksesshëm të marrëveshjeve nga sipërmarrësi i njohur Vasil Naçi.

Avinash Ananda, një personalitet i njohur në fushën e motivimit dhe arritjes së objektivave personale, do të jetë i pranishëm për të zhvilluar një trajnim për zhvillimin personal dhe profesional, i cili nuk duhet humbur.

Kryefjala e Tirana Summit është padyshim Jordan Belfort, i cili do të ndajë me audiencën pjesë nga eksperienca e tij jetësore, taktika për të zhvilluar një mjedis bindës për realizimin e shitjeve, zhvillimin e strategjive të biznesit, arritjen e vizionit, e plot elementë kyç që s’duhen humbur, ekskluzivisht në Tirana Summit

Red Cloud

Organizer

Red Cloud
Email
info@redcloud.al
Website
https://redcloud.al/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 24 Shk 2023
  • Ora: All Day

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *