Home Events Startup Competition

Data

15 - 17 Qer 2023

Ora

All Day

Startup Competition

WeMakeFuture” është një panair ndërkombëtar tregtar i certifikuar, i cili ka si pikë referimi kulturën e sipërmarrjes, duke krijuar mundësi dhe lidhje brenda ekosistemit ndërkombëtar të inovacionit për më shumë se 10 vjet.

Çdo vit, në Rimini zhvillohet takimi vjetor me World Startup Fest, një event i dedikuar startup-eve dhe investitorëve globalë, i cili në edicionin e kaluar regjistroi më shumë se 36 mij pjesëmarrës nga 49 vende të botës dhe më shumë se 1300 startup-e dhe investitorë.

Konkursi më i madh ndërkombëtar i startup-eve në Europën Jugore, tashmë në edicionin e tij të 11-të, dëshmon çdo vit angazhimin e aktorëve kryesorë ndërkombëtare nga fushat e sipërmarrjes dhe inovacionit.

Në thirrjen e saj ndërkombëtarë në Shqipëri, WMF po zhvillon një konkurs startup që do të lejojë projektin më të mirë shqiptar të konkurrojë ne Rimini në data 15-17 qershor 2023.

Mos harro! Nëse do të shtosh eventin tënd në Digital Tirana, kliko këtu.

We Make Future

Organizer

We Make Future
Phone
+39 051 095 1294
Email
info@wemakefuture.it
Website
https://albania.wemakefuture.it/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 15 - 17 Qer 2023
  • Ora: All Day

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *