Home Events Sell me this pen

Data

17 Dhj 2022

Sell me this pen

Bloconomy do të organizojë trajnimin “Sell me this Pen”

Pas suksesit të trajnimit të parë në Tiranë, “Sell me this Pen” rikthehet përsëri më datë 17 dhjetor 2022.

Nëse je familjar me shprehjen “Sell me this pen” atëherë ky trajnim është për Ty.

Ata duan që t’ju përmirësojnë në fushën e shitjes me:

  • Njohuri mbi shitjen B2C dhe B2B;
  • Strategji në shitje;
  • Lidhje me tregun e punës.

Klikoni këtu për të aplikuar.

BLOconomy

Organizer

BLOconomy
Email
bloconomy.al@gmail.com
Website
https://bloconomy.al/

BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështes dhe promovojë sipërmarrësit e rinj në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 17 Dhj 2022

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *