Home Events QCon Plus

Data

29 Nën 2022 - 09 Dhj 2022
Ongoing...

Ora

All Day

QCon Plus

QCon Plus është një konferencë online për zhvillues të vjetër të software, arkitektë dhe drejtues ekipesh.

Qcon është projektuar për drejtuesit e ekipeve teknike, arkitektët, drejtorët inxhinierikë dhe menaxherët e projekteve që ndikojnë në inovacionin në ekipet e tyre.

Me mijëra pjesëmarrës të frymëzuar, konferencat Qcon kanë për qëllim të zbulojnë tendencat dhe praktikat më të fundit në zhvillim nga profesionistët më novatorë të software në botë dhe të lidhin një komunitet global të zhvillimit të software.

Kjo konferencë është e përqendruar në ndarjen e këshillave të zbatueshme në botën reale për të frymëzuar ju dhe ekipin tuaj.

Ju mund të:

  • Mësoni tendencat në zhvillim të kuruara nga komiteti i tyre i programit që ata besojnë se kanë ndikimin më të madh në zhvillimin e software;
  • Eksploroni rastet e përdorimit të pëbashketa nga 60+ zhvillues të botës reale për t’ju ndihmuar të zgjidhni problemet e zakonshme;
  • Zbatoni praktikat më të mira për të realizuar projektet tuaja përtej konferencës;
  • Merrni sigurinë se po adoptoni modelet dhe praktikat më të mira në menyrë që të merrni vendimet e duhura.

Bashkohuni me mbi 1000 zhvillues software, arkitektë dhe drejtues ekipesh dhe përfitoni këshilla se si të adoptoni teknologjitë dhe praktikat e duhura.

QCon Software Development Conferences

Organizer

QCon Software Development Conferences
Email
info@qconferences.com
Website
https://plus.qconferences.com/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 29 Nën 2022 - 09 Dhj 2022
  • Ora: All Day

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *