Home Events Pirate Summit

Data

06 - 07 Sht 2022

Ora

8:00 am - 6:00 pm

Pirate Summit

“PIRATE Summit” e themeluar në vitin 2010, është një konferencë e krijuar posaçërisht për sipërmarrësit dhe rrugëtimin e tyre.
Ai fokusohet në përvojat e jetës reale, lidhjet autentike, të mësuarit nga bashkëmoshatarët si dhe karakterizohet nga atmosfera e saj e ngjashme me një festival.

Konferenca është një mjedis për njerëzit që të angazhohen në mënyra të ndryshme, të rinovojnë miqësitë e vjetra, të fillojnë të reja dhe thjesht të jenë vetvetja.
Konferenca e Teknologjisë së Startup-eve në Europë, “PIRATE Summit” bashkon themeluesit ndërkombëtarë me investitorë të klasit të lartë dhe përfaqësues të grupeve të interesit që nga viti 2011.

Samiti zhvillohet në kopshtin e hapur dhe në ambientet e artit Odonien në Këln. Gjithashtu ky samit nuk është thjesht një konferencë. Është një shkrirje e biznesit, dizajnit dhe artit.
Në PIRATE Summit 2022 do të priten më shumë se 300 investitorë të ndryshëm, 80 folës të klasit të lartë dhe 500 startup nga 70 vende të ndryshme. Çdo pjesëmarrës zgjidhet me kujdes për të siguruar “turmën” e duhur për të krijuar lidhje domethënëse.

PIRATE Summit

Organizer

PIRATE Summit
Email
till@piratesummit.com
Website
https://piratesummit.com/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 06 - 07 Sht 2022
  • Ora: 1:00 am - 11:00 am

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.