Home Events Let’s get Cloud

Data

23 - 24 Shk 2023

Ora

All Day

Let’s get Cloud

Për herë të parë në Shqipëri, Raiffeisen Bank organizon një event dy ditor dedikuar Cloud në datat 23-24 shkurt 2023.

Ekspertë dhe inxhinierë të fushës do të ndajnë me ju teknologjitë dhe zhvillimet më të fundit dhe histori suksesi se si Cloud ndihmon dhe përmirëson proceset dhe biznesin.

Ata ju ftojnë të bëheni pjesë e këtij eventi dy ditor duke u regjistruar falas.

Bashkohuni me ata në konferencën e Cloud më datë 23 shkurt dhe një garë fantastike “AWS GameDay” më datë 24 shkurt ku konkurrentët pjesëmarrës do të kenë mundësi të fitojnë disa çmime.

 

Nëse doni të publikoni eventin tuaj dërgoni email në: digital@tirana.al

 

 

 

Raiffeisen Bank

Organizer

Raiffeisen Bank
Phone
00355 4 2381 381
Email
info@raiffeisen.al
Website
https://www.raiffeisen.al/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 23 - 24 Shk 2023
  • Ora: All Day

Për informacion

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *