Home Events Elevator Lab 2022 – Beyond the Challenge

Data

06 Dhj 2022
Ongoing...

Ora

All Day

Elevator Lab 2022 – Beyond the Challenge

Elevator Lab është një program akselerimi i Raifeisen Bank International (RBI) i cili në Shqipëri zhvillohet qe prej vitit 2017, ku çdo bankë e rrjetit ka të drejtë të organizohet me mbështetjen e RBI dhe si qëllim kryesor ka krijimin e bashkëpunimit me fintechs si dhe gjenerimin e ideve dhe biznesit të ri për bankën.

Ky program vjen në formën e një konkursit ndërmjet aplikantëve, duke synuar angazhimin e aktorëve të ekosistemit lokal të inovacionit dhe parneritetit me startup-et fintech, me qëllimin e zhvillimit dhe rinovimit të modelit të biznesit bankar të së ardhmes.

Nëpërmjet ketij programi, palët e interesuara si startup-et fintech mund të përshkallëzojnë produktet dhe shërbimet e tyre inovative në të gjithë vendet e rrjetit rajonal ku operon Raiffeisen Bank.

Këtë vit ata synojnë të gjejnë zgjidhje inovative për bankën dhe për klientët e tyre, prandaj startup-et fintech do të kenë mundësinë t’i ekspozojnë zgjidhjet e tyre jo vetëm drejtuesve të lartë të bankës, por edhe klientëve të rëndësishëm që kërkojnë të inovojnë modelet e tyre të biznesit.

Në këtë edicion konkursi është i hapur për startup-et fintech që kanë gati produktin minimal të qëndrueshëm (MVP). Startup-et fintech që ofrojnë zgjidhje teknologjike për bankat dhe shërbimet duhet të jenë aktive në një nga fushat e mëposhtme:

  • Digital Customer Acquisition;
  • Automation of Operations;
  • ESG & Sustainability;
  • Digital Platform Solutions;
  • Advanced Analytics.

Klikoni këtu për të aplikuar.

Afati për të aplikuar është 15.11.2022.

 

 

Raiffeisen Bank

Organizer

Raiffeisen Bank
Phone
00355 4 2381 381
Email
info@raiffeisen.al
Website
https://www.raiffeisen.al/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 06 Dhj 2022
  • Ora: All Day

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *