Home Events Bloconomy 40 under 40

Data

10 Nën 2022
Expired!

Ora

8:20 pm

Bloconomy 40 under 40

Projekti “40 under 40” është një nismë e ndërmarrë nga platforma Bloconomy dhe Wood World Albania. Edicioni i dytë i projektit filloi në Gusht 2022 dhe synon të promovojë dhe mbështesë sipërmarrësit e rinj që kanë bizneset e tyre në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Projekti do të kalojë në 4 faza kryesore, ku faza e parë ka të bëjë me nominim e sipërmarrësve të suksesshëm në secilën nga fushat e sipërpërmendura, nominimet do të vazhdojnë të jenë të hapura deri në fund të nëntorit 2022.

Faza e dytë lidhet me publikimin e këtyre sipërmarrësve në kanalet e komunikimit të Bloconomy.

Faza e tretë lidhet me podcast-et online që do të transmetohen në kanalin e youtube të Bloconomy.

Faza përfundimare ka të bëjë me renditjen e 40 sipërmarrësve më të suksesshëm nën 40 vjëç, ku vlerësimi do të bëhet nga 9 anëtarë të të bordit, të cilët aktualisht janë sipërmarrës të suksesshëm në Shqipëri dhe rajon prej shum vitesh. Kjo fazë do të mbyllet me botimin e një reviste me 40 profilet më të suksesshme dhe të biznesit të secilës prej tyre.

Podcasti-i i rradhës do të zhvillohet në datën 10 nëntor 2022 me pjesëmarrjen e 2 sipërmarrësve:

Nëse njihni një sipërmarrës të suksesshëm dhe dëshironi ta nominoni atëhere klikoni këtu.

Mund t’i ndiqni në kanalin e tyre në youtube duke klikuar këtu.

BLOconomy

Organizer

BLOconomy
Email
bloconomy.al@gmail.com
Website
https://bloconomy.al/

BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështes dhe promovojë sipërmarrësit e rinj në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 10 Nën 2022
  • Ora: 1:20 pm

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *