Home Events 8th Women Startup Competition

Data

05 Nën 2022

Ora

9:00 am - 12:00 pm

8th Women Startup Competition

Women Startup Competition është një konkurs vjetor startup në Europë.

Konkursi është themeluar me qëllim i qe t’ju japë mundësi grave sipërmarrëse dhe ekipit të anëtarëve të ekipit të tyre për të takuar investitorë, për të marrë mbështetje dhe këshilla për të arritur qëllimet e tyre të biznesit.

WSC synon të rrisë praninë e grave në biznes dhe për ta bërë këtë ata ofrojnë trajnime dhe mundësi për startup-e gjithnjë e më shumë të larmishme gjinore për të realizuar ëndrrat e tyre dhe për t’i inkurajuar ato të bëjnë atë që duan.

Seria e konkurseve të tyre rrit numrin e ndërmarrjeve inovative ku shumica e themeluesve janë gra. Ata dëshirojnë të përmirësojnë njohuritë e grave sipëmarrëse, t;i ndihmojnë ato, si dhe t’i lidhin ato me qendrat kryesore të inovacionit të koorporatave, kapitalistët, sipërmarrës, investitorët enjëj dhe partnerë të tjerë të mundshëm.

 

Pozi Beta

Organizer

Pozi Beta
Email
hello@pozi.io
Website
https://pozi.io/

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 05 Nën 2022
  • Ora: 3:00 am - 6:00 am

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.