Home Events TRENDS IN NANOTECHNOLOGY 2022

Data

03 - 07 Tet 2022

Ora

8:00 am - 6:00 pm

TRENDS IN NANOTECHNOLOGY 2022

Edicioni i 22-të i Konferencës Ndërkombëtare të Trendeve në Nanoteknologji (TNT 2022) po lançohet pas suksesit dërrmues të Konferencave të mëparshme të Nanoteknologjisë.

TNT 2022 do të zhvillohet në muajn Tetor në Tiranë për të dytin vit radhazi, veçanërisht për të nisur një seri konferencash të reja të emërtuara nanoBalkan.

Kjo seri e takimeve shkencore të nivelit të lartë TNT synon të paraqesë një gamë të gjerë kërkimesh aktuale në Nanoshkencë dhe Nanoteknologji, si dhe politika të lidhura me to ose iniciativa të tjera si nanoAlb.

Konferencat e TNT kanë treguar se ato janë veçanërisht efektive në transmetimin e informacionit dhe vendosjen e kontakteve ndërmjet aktorëve në këtë fushë.

Në këtë konference do të organizohen disa sesione specifike me tema të nxehta: Simpoziumi një ditor “Graphene dhe 2DM”, Takimi me redaktorët e revistës “Biosensors and Bioelectronics”, projektet e së ardhmes, rrjetëzimi etj.

Phantoms Foundation

Organizer

Phantoms Foundation
Email
info@phantomsnet.net
Website
https://www.phantomsnet.net/PH/index.php

Phantoms Foundation është një organizatë jofitimprurëse e krijuar më 26 nëntor 2002 në Madrid, Spanjë për të ofruar një profil të nivelit të lartë të menaxhimit për projektet shkencore kombëtare dhe evropiane.

Ora lokale

  • Zona: America/New_York
  • Datë : 03 - 07 Tet 2022
  • Ora: 1:00 am - 11:00 am

Për informacion

Klikoni këtu

Leave a Reply

Your email address will not be published.