3I SOLUTIONS

Kompania ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh profesionale në sektorin e Teknologjisë së Informacionit dhe Zhvillimit të Software-it.

Web: https://3i-solutions.net

ABLIMITS STUDIO

ABlimits Studio është një agjenci digjitale me shërbim të plotë. Misioni i tyre është të ofrojë zgjidhjet digjitale më efektive në këtë industri.

Web: https://ablimits.com

ALBTELECOM ALBANIA

ALBtelecom është një kompani me eksperiencë dhe prezencë mbi 108 vjeçare në treg dhe ajo vazhdon të jetë pjesë e pandashme, zgjedhja e parë, por edhe zgjidhja më e mirë e komunikimit të shqiptarëve.

Web: https://www.albtelecom.al

ALMOTECH

Almotech është një kompani “software house” që ofron zgjidhje B2B dhe B2C, duke mundësuar efikasitet dhe mundësi inovative cilësore për bizneset dhe institucionet, duke ndihmuar rritjen e klientëve të tyre.

Web: https://almotech.co

BALKANS CAPITAL

Balkans Capital është një kompani që ofron shërbimë të plota financiare si: planifikimi financiar, kontabiliteti dhe auditimit me bazë në Shqipëri.

Web: https://www.facebook.com/balkanscapital

BIG MEDIA EXPERT

Big Media Expert ofron një shërbim të plotë të marketingut digjital. Nga markimi, dizajni i webit deri tek mediat sociale.

Web: https://bigmediaexpert.com

BNT ELECTRONICS

BNT Electronics është një nga kompanitë lider teknologjike shqiptare që merret me pajisjet e automatizimit të zyrës, IT, sistemet mjekësore dhe zgjidhjet fiskale.

Web: https://bntelectronics.com

COMMUNICATION PROGRESS

Communication Progress synon që në mënyrë të vazhdueshme, të mundësojë zgjidhjet më të avancuara teknologjike, duke u mbështetur në dy parime themelore, cilësi dhe inovacion.

Web: http://www.commprog.com/en

CONCEPT MARKETING

Ata janë një kompani që ofron shërbime në fusha të ndryshme të marketingut digjital për biznese të industrive të ndryshme, brenda dhe jashtë Shqipërisë duke synuar rritjen e vizibiletit të tyre online si dhe rritjen e shitjeve të produkteve të tyre.

Web: https://www.conceptmarketingal.com

DEV.AL

Dev.al është një prej operatorëve më të rëndësishëm në tregun ICT shqiptar, me një rol protagonist në procesin e digjitalizimit të shërbimeve publike e zhvillues të disa prej sistemeve më të suskesshëm të qeverisjes elektronike.

Web: https://dev.al

DIGITAL CONNECT

Digital Connect është një agjensi e marketingut digjital në Shqipëri e specializuar në krijimin dhe zbatimin e zgjidhjeve të marketingut online për bizneset që duan të kenë një prani të fortë online.

Web: https://digitaconnect.com

DIGITSAPIENS

Digit Sapiens është një kompani teknologjike e specializuar në ngritjen e stafit dhe rritjen e kapaciteteve njerëzore.

Web: https://digitsapiens.com/

DIVISION 5

Misioni i tyre është i thjeshtë. Ata po ndërtojnë vendin më të mirë për të punuar në Tiranë duke ofruar shërbime zhvillimi të klasit botëror.

Web: https://division5.co/

EASYPAY

EasyPay është një platformë gjithëpërfshirëse pagesash digjitale e projektuar për t’i dhënë individëve dhe bizneseve mundësinë të bëjnë pagesa brenda portofolit të tyre të gjerë të shërbimeve.

Web: https://easypay.al/

EDER STUDIO

Ederstudio është një kompani shqiptare e marketingut dhe zhvillimit të webit e krijuar që nga viti 2007 në zemër të qytetit të Tiranës.

Web: https://ederstudio.com/

EVOLVE.AL

Evolve është një agjenci digjitale e cila përqëndrohet tek cilësia, risia dhe shpejtësia. Ata shfrytëzojmë teknologjinë për të ndihmuar klientët e tyre të rriten vazhdimisht.

Web: https://evolve.al/

ICEBERG COMMUNICATION

Iceberg Communication është një agjenci marketingu dhe reklamimi në tregun shqiptar. Ata besojnë se një strategji dhe plan i mirë marketingu ka fuqinë të transformojë një biznes dhe të vendosë një markë në fokusin e klientëve.

Web: icebergcommunication.com

IKUBINFO

Me më shumë se 170 zhvillues, të pajisur me njohuri dhe përvojë të lartë në fusha të ndryshme, ikubINFO qëndron si kompania më e madhe në Shqipëri në fushën e zhvillimit të software.

Web: https://ikubinfo.al/

INNOVAWAY

Innovaway është partneri i duhur për të ata që synojnë të rrisin konkurrencën e klientëve të tyre në nivel global. Ata përpiqen çdo ditë për të arritur qëllimet e tyre dhe për të kapërcyer sfida të reja.

Web: https://www.innovaway.it/homepage

INOVA

Misioni i tyre është të ndihmojnë bizneset dhe startup-et të ndërtojnë produktet e duhura në një mënyrë me kosto efektive dhe të zgjerojnë ekipet e tyre inxhinierike me ekspertizë inovative.

Web: https://inova.al/

ITWORKS

Misioni i tyre është të jenë dora juaj e djathtë e transformimit digjital, ku ekspertët e teknologjisë janë të frymëzuar për të krijuar.

Web: https://it-works.io/

KRESTON ALBANIA

Kreston Albania është një kompani e shërbimeve të këshillimit financiar dhe të biznesit në fushat e auditimit dhe sigurimit, kontabilitetit dhe taksave, si dhe shërbime të tjera këshilluese përfshirë zhvillimin e biznesit, menaxhimin e projekteve, edukimin dhe trajnimin.

Web: https://www.kreston.al/

LANDMARK COMMUNICATIONS

Landmark Communications është një kompani reklamimi më shërbim të plotë. Ekipi i tyre i krijuesve, dizenjuesve dhe programuesve punojnë nga fillimi ne fund, nga konceptimi deri të realizimi.

Web: https://landmark.al/

LOGICAL

Logical është kompani që ofron zgjidhje teknologjike dhe programe të fiskalizuara për operacionet e biznesit për marketet dhe dyqanet e pakicës, bar restorant hoteleri, shitjet me shumicë, distribucion dhe logjistikë.

Web: https://www.logic.al/

MANDERINA MARKETING

Manderina eshte nje kompani marketingu dhe konsulence turizmi qe ofron sherbime konsulence dhe marketingu per bizneset turistike hotele, restorante por edhe destinacione turistike.

Web: https://www.manderina.com/

NEW MEDIA COMMUNICATIONS

Është një kompani e zhvillimit të software me një ekspertizë të dëshmuar në web, aplikacione celulare, kompjuterë në cloud dhe aplikacione të e-commerce.

Web: https://newmedia.al/

ONE TELECOMMUNICATIONS

One Telecommunications u prezantua në Shqipëri në 10 Shtator 2020. One Telecommunications vjen me këtë emër pas një sërë zhvillimesh dhe ndryshimesh që kanë ndodhur vitet e fundit në kompani.

Web: https://www.one.al/

PINCA

PINCA është një projekt që ka nisur nga nevoja për të lidhur eksperiencën e profesionistëve që kërkojnë të angazhohen në projekte me kohë të pjesshme, me kërkesat e bizneseve apo individëve për shërbime të caktuara në një kohë të shkurtër dhe me kosto të reduktuara.

Web: https://pinca.al/

RITECH

Grupi i Kompanive Ritech është partner krijues, punëtor dhe i ndërgjegjshëm për projektimin dhe zhvillimin e vlerave për nevojat tuaja transformuese të teknologjisë së informacionit.

Web: https://www.ritech.co/

RUBIK TECHNOLOGIES

Ato fokusohen kryesisht në ofrimin e mbështetjes për kontraktimin e shërbimeve të webit si: Dizajn Grafik, zhvillim web-i, marketing digjital, zgjidhje për tregtinë elektronike dhe aplikacione mobile.

Web: https://rubik-technologies.com/en/

SMARTWORK

Smartwork, është krijuar në vitin 2017 nën drejtimin e Federatës Altea dhe nën mbikëqyrjen e Deloitte Albania & Kosovë. Që atëherë ajo ka hedhur themele të forta në fushën e konsulencës së teknologjisë së biznesit duke bashkëpunuar kryesisht me klientë të huaj dhe vendas.

Web: https://smartworknet.eu

SOFTUP TECHNOLOGIES

Softup Technologies është një kompani e konsulencës dhe zhvillimit të software me qendër në Tiranë, Shqipëri dhe në Mynih, Gjermani. Softup ofron shërbime të zhvillimit të software për startup-et dhe SME-të.

Web: https://softup.co/

SOFT & SOLUTION

Si një kompani lider në fushën e informacionit dhe telekomunikacionit në Shqipëri që prej vitit 2011, Soft & Solution ofron shërbime si zhvillimi i aplikacioneve dhe programeve të të gjitha kategorive dhe profileve.

Web: https://softsolution.al/

TETRA SOLUTION

TETRA Solutions është një kompani programesh që ofron zgjidhje inovative në administrimin e biznesit dhe sherbimet qe lidhen me ciklin jetësor të zgjidhjeve IT.

Web: https://www.tetra.al/

THE DANCING BITS

TDB është një kompani private, e themeluar në Tiranë, që operon në tregun vendas të Teknologjisë së Informacionit.

Web: https://tdb.al/

URBANUS

Urbanus që prej vitit 2016 sjell shërbimin “From Inception to Conclusion”.
Përmes tij ata ofrojnë konceptimin e imazhit të kompanisë tuaj në çdo dimension të saj.

Web: https://urbanus.al/

VODAFONE ALBANIA

Vodafone Albania është lider në tregun shqiptar jo vetëm si operator i telefonisë celulare por edhe si kompani e përgjegjshme dhe kontribuese në zhvillimin ekonomiko-social të vendit.

Web: https://www.vodafone.al/

ZOMEG

ZOMEG synon të pozicionohet si ndërmjetës mes ofruesve të shërbimeve në fushën e IT dhe kërkesës për këto shërbime nga biznesi apo individë.Veprimtaria e biznesit do të bazohet në punën dhe aftësitë e personave profesionistë në fushën e IT në Shqipëri.

Web: https://zomeg.al/