10339257_773090629401706_7417749561862964063_o.png

Zbulo u themelua nga një grup i vogël entuziastësh të udhëtimeve, me dashuri për natyrën dhe kuriozitet për të veçantat e vendeve që librat udhërrëfyes nuk i kanë arritur ende. Si një tur operator pritës, ata ofrojnë udhëtime në grupe dhe të pavarura, në Shqipëri, Kosovë dhe disa pjesë të Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut.
Specialiteti i tyre janë itineraret ndërkufitare që kombinojnë aventurën dhe kulturën – Peaks of the Balkans dhe High Scardus Trail produktet e tyre më të njohura.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
10339257_773090629401706_7417749561862964063_o.png 2 months ago
Showing 1 result