304882874_498662235599163_6615064708543791108_n.png

Wellness+ eshte një platformë online e cila vë në funksion një ekosistem të tërë mjetesh të krijuar posaçërisht për menaxhimin e bizneseve të fitnesit, spa dhe pishinave, ju vjen në ndihmë këtyre bizneseve që të përmirësojnë mënyrën sesi punojnë duke ulur kostot dhe rritur cilësinë e shërbimit që përfitojnë klientët e tyre.

Shërbimi është i disponueshëm përmes uebsajtit https://weplus.al dhe aplikacioneve Android dhe iOS në dyqanet Google Play dhe App Store, bizneset mund të kontrollojnë abonimet, të planifikojnë klasat e stërvitjes, te kontrollojne aksesin ne abientet e palestres, të gjenerojnë raporte të detajuara financiare, dieta ushqimore dhe programe stërvitore.

Rrjete sociale
304882874_498662235599163_6615064708543791108_n.png 5 months ago
Showing 1 result