Verified
Tumo.png
Rruga Dervish Hima, Tiranë

Tumo Tirana është një qendër inovatore, ku të rinjtë e grupmoshës 12-18 vjeç mund të zhvillojnë aftësitë e tyre krijuese dhe analitike në 8 fusha të ndryshme si: Programim, Animacion, Zhvillim Lojrash Kompjuterike, Dizenjim Grafik, Filmografi, Robotikë, Muzikë dhe Modelim 3D. TUMO Tirana ka si qëllim krijimin e një ambienti unik, ku nxënësit të ndihen të frymëzuar dhe të ndërtojnë baza të forta për të ardhmen e tyre.

Rrjete sociale
Showing 1 result