Verified
strowberry.png

Strowberry code është një kompani IT e specializuar në dizenjimin dhe zhvillimin e uebit, zhvillimin e personalizuar të softuerit, aplikacionet celulare, SEO, mediat sociale, etj.

Ata krijojnë zgjidhje për biznese dhe klientë të ndryshëm, nga fusha si  e-Commerce, PMS për hotele, ERP, softuer financiar dhe zgjidhje të tjera të menaxhimit. Procesi i tyre po zgjidh problemet komplekse të biznesit, duke përdorur një kombinim të kreativitetit dhe intelektit njerëzor për zgjidhjen më të mirë.

 

Rrjete sociale
strowberry.png 1 year ago
Showing 1 result