Verified
download (3).png
Kullat Binjake, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë. Kati i 12, kulla 2.
Bulevardi Deshmoret e Kombit Tirana 1001 AL

Skaitech është kompania e parë e droneve në Shqipëri.

Ata ofrojnë shërbime, zgjidhje, prodhim dhe trajnime të droneve. Gjithashtu ofrojnë zgjidhje në AI, sisteme pa pilot, robotike, IoT dhe Cloud për të arritur vizionin afatgjatë.
Skaitech perdor analizën e të dhënave dhe teknologjinë e sensorëve, duke integruar softuere dhe pajisje për të automatizuar operacionet ose për të digjitalizuar asete kritike në një gamë të gjerë industrish si infrastruktura, energjia, bujqësia, siguria dhe mbrojtja.
Ata përfaqësojnë markat e njohura si DJI, Parrot, Fixar, Pix4D, Flyability, XAG, Autel Robotics, D-Fend, Droneshield, Dedrone, Sensefly, Yellow Scan, Aerialtronics, Altitude Angel, Draganfly, Ehang, Quantum Systems, Emesent në Shqipëri dhe Kosovë.
Startup/Investitor
Startup
Viti i themelimit:
Tetor 7, 2020
Numri i punonjësve:
6
Rrjete sociale
download (3).png 1 month ago
Showing 1 result