Verified
profil.jpg

Pro Entertainment (proenti.com) është platforma online ku argëtoheni duke blerë nga rehatia e shtëpisë tuaj. Veshje te ndryshme per meshkuj dhe femra, elektronike, aksesore per shtepine dhe makinen tuaj por jo vetem. Proenti.com, gjithçka, vetëm një klikim larg, në smartphone ose kompjuterin tuaj. SINCE 2009

Proenti.com eshte ne pronesi te PlanetApp Sh.P.K regjistruar prane QKB me NIPT L91814016K.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
profil.jpg 12 months ago
Showing 1 result