311115267_5660149877401329_9140285773554794152_n.jpg

Patoko është një aplikacion për prenotimin e taksive për përdoruesit brenda Shqipërisë. Versioni i parë do të përdoret vetëm brenda Tiranës fillimisht. Patoko synon vendasit si target grupi kryesor, por anglishtja do të përdoret në ndihmë të përdoruesve të huaj. Aplikacioni vjen me sistem të thjeshtë për prenotime online, pagesa, dhe me funksionin e integruar të gjurmimit tamam si në çdo platformë që ekziston sot në treg.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
311115267_5660149877401329_9140285773554794152_n.jpg 5 months ago
Showing 1 result