Verified
183467675_100320358907616_4808159115719602630_n.jpg
Rruga Asim Vokshi, Nr. 57 Tiranë, 1057, Albania

OFICINA HUB pjesë e Institutit “Harry Fultz” është një qendër inovacioni dhe bashkëpunimi.
Mund të gjeni mundësi rrjetëzimi me profesionistë nga sektorë të ndryshëm të shoqërisë, programe inovative për të rritur idetë tuaja dhe për të fuqizuar aftësitë tuaja sipërmarrëse dhe drejtuese.

Rrjete sociale
183467675_100320358907616_4808159115719602630_n.jpg 4 months ago
14352354_332085337130923_1306588021175683938_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14361272_332085280464262_4107663047581539002_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14409645_332085677130889_976733457267226938_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14444655_332085447130912_8518053515014598853_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14435226_332085273797596_3000251374775489817_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14444604_332085460464244_4409010199842003300_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14409400_332086483797475_3027703462496796823_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14424863_332086580464132_2629114934290358904_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14434809_332086480464142_4459077243162643304_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14425570_332086673797456_357694274903775261_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14409828_332086487130808_9155161546055585706_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14352069_332087197130737_169398241524328658_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14372080_332087300464060_7401941991943171594_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14290035_332087493797374_2704002197181500824_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14352459_332087223797401_3463888738800210919_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14379775_332087587130698_1037702351517690110_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14434931_332087413797382_6227621622489383394_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14424765_332087193797404_8058976997683111689_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
14372114_332087297130727_3637734523158148629_o.jpg 3 months ago by OFICINAHub
Showing 1 - 20 of 208 results