leko-white.png
Rruga “Kavajes”, Pallati Gora

“LEKOTECH ” është një kompani që ju vjen në ndihmë për gjetjen e të gjitha pjesëve të makinës suaj në mënyrën më të mirë dhe të thjeshtë online, si dhe dërgesën me postë aty ku ju ndodheni.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
leko-white.png 1 week ago
Showing 1 result