1624257536934.jpg
Rruga "Hoxha Tahsin"

Ata bashkëpunojnë me bizneset për të sjellë më të mirën e teknologjisë dhe dizajnit në të ardhmen e biznesit.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
1624257536934.jpg 1 week ago
Showing 1 result