Verified
innvest.jpg
Rr.”Pjeter Bogdani”, Nr.10, H.5, Ap.28, Tirana, Albania I PO Box:1019

Innvest është një platformë unike që mbështet, investon, inkubon dhe ndihmon zhvillimin e ideve të reja teknologjike duke përmirësuar aftësitë, industritë dhe ndërmarrjet e tyre përmes inovacionit.

Rrjete sociale
innvest.jpg 5 months ago
Showing 1 result