Verified
InnoSpace.png
Rr. Pjetër Bogdani, Nd 10, H 5, Apt 28, 7th Floor, 1019 Tirana

Ofron një total prej 560 m2 hapësirë të përbërë nga një hapësirë e hapur bashkëpunimi, zyra private me ballkone, dhoma trajnimi, kuzhinë, sallë skype, zona takimesh dhe nje verandë mahnitëse. InnoSpace ndodhet në Bllok, në zemër të lagjes argëtuese ku do të jeni disa hapa larg vendodhjeve të shkëlqyera të drekës, kafeneve të bukura dhe bareve të këndshme të koktejleve.

Rrjete sociale
InnoSpace.png 5 months ago
DSCF0175-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
DSCF0426-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
DSCF0222-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
DSCF0264-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
DSCF0331-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
DSCF0153-Web.jpeg 1 month ago by Innospace
Showing 7 results