287066376_398509832198722_153603272865250831_n.jpg

Hajde është një startup që operon në rajonin e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Aplikacioni “Hajde” shpërndan porosi ushqimore në më pak se 1 orë në çdo kohë të ditës. Hajde po rritet me shpejtësi dhe po përmirësohet vazhdimisht, gjë që u jep zgjidhje dhe lehtësi klientëve.

 

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
287066376_398509832198722_153603272865250831_n.jpg 5 months ago
Showing 1 result