Verified
BLEGER-LOGO-PNG.png

Bleger Skincare është një brand organik për kujdesin e lëkurës (skincare ).
Të prodhuara në Shqipëri,formuluar dhe realizuar nga profesionistë të fushës së mjeksisë.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
BLEGER-LOGO-PNG.png 5 months ago
Showing 1 result