Verified
Easy Albania.PNG

Easy Albania është një kompani multifunksionale e krijuar për të ofruar shërbimin më të mirë për klientët e saj. Synimi i tyre është krijimi i një urë lidhëse midis biznesit shqiptar dhe konsumatorit.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
Easy Albania.PNG 11 months ago
Showing 1 result