242385500_393339198944028_242017259566639165_n.jpg

Digital Marketing Innovation është një agjensi e marketingut digjital në Shqipëri e specializuar në krijimin dhe zbatimin e zgjidhjeve të marketingut online për bizneset që duan të kenë një prani të gjerë online.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
242385500_393339198944028_242017259566639165_n.jpg 3 weeks ago
Showing 1 result