LOGO CNA.jpg

Creative Nomad Agency është një agjenci e marketingut digjital e fokusuar në ndihmën e bizneseve të vogla dhe të mesme që kanë nevojë të krijojnë dhe të rrisin praninë e tyre në internet me dizajne kreative. Shërbimet e tyre janë: dizajni grafik, menaxhimi i mediave sociale, reklamat në facebook dhe instagram, reklamat në linkedIn, vendosja dhe menaxhimi i biznesit në Google, Google Ads, SEO dhe marketing me email.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
LOGO CNA.jpg 4 months ago
Showing 1 result