Verified
coolab-logo.png
Rruga e Kavajës 50 Ish Volksvagen, Tiranë 1001, Shqipëri

Coolab është një hapësirë e përbashkët pune e cila ofron shërbime ndihmuese ndaj sipërmarrësve,profesionistëve të lirë, bizneseve të vogla dhe të mëdha. Nëpërmjet hapësirës prej më shume se 800M2 Coolab ofron vende pune, sallë mbledhjesh, sallë konferencash dhe pajisje për organizimin e eventeve të çdo lloj formati.

Rrjete sociale
coolab-logo.png 5 months ago
Showing 1 result