CANCRI Marketing.logo.png

CANCRI Marketing është një agjenci marketingu bazuar te kreativiteti, inovacioni, përkujdesja ndaj klientit dhe arritja e rezultateve më të mira. Ata ofrojnë një gamë të plotë të shërbimeve e cila i lejon të vlerësojnë një shumëllojshmëri të mjeteve të komunikimit të marketingut, duke zgjedhur ato që janë më të përshtatshme për kërkesat e klientit. Më pas ata  i kombinojnë këto mjete në mënyrë të tillë që të krijojnë një strategji efektive të standarteve bashkëkohore.
Misioni i CANCRI është t’i sjellin klientëve një përmbajtje kreative dhe cilësore duke punuar që të krijojnë një botë reklamimi ndryshe duke mos shitur vetëm një produkt/ shërbim, por një histori, një vlerë me përkujdesje maksimale.

Rrjete sociale
CANCRI Marketing.logo.png 1 year ago
Showing 1 result