Verified
58986731_2288845237866085_4437058038355984384_n.jpg

BLOconomy është një iniciativë e cila ka për synim që të identifikojë, mbështesë dhe promovojë sipërmarrësit e rinj në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut.

Rrjete sociale
58986731_2288845237866085_4437058038355984384_n.jpg 4 months ago
Showing 1 result