Verified
509_1041595332553929_2379877409938131452_n.jpg

Rona Nushi, me profesion farmaciste, është themeluese e markës kozmetike organike Bees & Trees Bio Cosmetics. Rona krijoi produktin e parë kur ishte akoma studente, në vitin 2014, gjatë praktikës në një prej laboratoreve të Universiteti. Sot linja Bees & Trees prodhohet në Itali dhe është e regjistruar sipas standardeve të Bashkimit Europian.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
509_1041595332553929_2379877409938131452_n.jpg 1 year ago
Showing 1 result