258529750_1526456924394446_7525759328993834191_n.jpg
Rr. Ndre Mjeda, kompleksi Magnet, Tirane

BC Consultancy është një agjenci konsulence biznesi dhe marketingu për kompani të sektorëve të ndryshëm. BC Consultancy ofron shërbimet si: konsulencë biznesi, plane biznesi, shkrim projektesh, si dhe ofron shërbime të ndryshme në fushën e marketingu digjital. Ekipi yi tyre bashkon imagjinatën me teknologjinë për të ndihmuar bizneset të rriten në një epokë të transformimit digjital.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
258529750_1526456924394446_7525759328993834191_n.jpg 3 weeks ago
Showing 1 result