BalkMall_Logo.1.jpg

BalkMall është një kompani e krijuar në vitin 2018 si rrjedhojë e mungesës së një platforme profesionale për blerje online, mungesës së profesionalizmit nga të ashtuquajturit Dyqane Online në Shqipëri, si dhe duke parë zhvillimin galopant të e-commerce në Kinë dhe në botë.

BalkMall është platforma e parë e-commerce në Shqipëri dhe Kosovë që zotëron dhe kontrollon 100% çdo produkt të tijin, që nga importimi, kontrolli dhe dërgesa në shtëpitë tuaja. Me punë dhe përkushtim, në vetëm pak kohë, BalkMall ka arritur të fitojë besimin e konsumatorit shqiptar duke numëruar qindra klientë të kënaqur me cilësinë e produkteve, çmimet si dhe shërbimin cilësor.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
BalkMall_Logo.1.jpg 1 year ago
Showing 1 result