277575943_376667054470550_8015710909286408028_n.jpg

ATIS Software Factory është një agjenci digjitale e specializuar në projektimin, zhvillimin dhe integrimin e zgjidhjeve softuerike të personalizuara.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
277575943_376667054470550_8015710909286408028_n.jpg 1 month ago
Showing 1 result