305749970_744421060200008_701376997588824266_n.png

Albania Lab është një kompani konsulence e orientuar drejt zhvillimit dhe shpërndarjes së zgjidhjeve dixhitale dhe shërbimeve të IT. Ata mbështesim dhe udhëzojmë me kompetencë klientët e tyre në rritjen dhe transformimin dixhital, përmes inovacionit dhe implementimit të teknologjive më të fundit.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
305749970_744421060200008_701376997588824266_n.png 1 month ago
Showing 1 result