ALBADRON-LOGO3-1.png
Rruga "Milan Shuflaj", Pall.8, Shkalla 4, Ap. 27

Albadron, ofron ekspertizën e saj në fushën juridiko-ligjore në fushën e aviacionit civil dhe veçanërisht në atë të sistemeve UAS (Unmanned Aircraft Systems).

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
ALBADRON-LOGO3-1.png 1 week ago
Showing 1 result