Verified
akademi logo.png
Tirana, Albania
Tirana, Albania Tirana 1001

Akademi.al është një platformë mësimore online e krijuar për të ofruar shërbime edukative dhe për të mundësuar akses të barabartë në arsimin cilësor. Me akademi.al mëson kudo dhe kurdo.

Rrjete sociale
akademi logo.png 5 months ago
Showing 1 result