Verified
Active Albania v2.png

Active Albania (AA) ofron eksperienca unike për te apasionuarit e natyrës dhe kulturës. Gjithashtu AA ofron një sërë shërbimesh këshillimi për zhvillimin, përmirësimin dhe menaxhimin e destinacioneve të reja turistike, si për sektorin privat dhe publik, që synojnë të ofrojnë turizëm të qëndrueshëm, të sigurtë dhe me standarde ndërkombëtare. Ekspertiza jonë përfshin zhvillim produkti, promocion, marketing online, menaxhim projektesh, zhvillim biznesi, planifikim strategjik dhe ngritje e burimeve njerëzore në sektorin e turizmit.

Rrjete sociale
Active Albania v2.png 1 year ago
Showing 1 result