301609713_491435326328357_2266049611460538322_n.jpg

7th Block Technology & Communications është një kompani marketingu dhe zhvillimi softuerësh që operon në Tiranë.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
301609713_491435326328357_2266049611460538322_n.jpg 1 month ago
Showing 1 result