3DSKAI-logo.png

Ata ofrojnë printim 3D me cilësi të lartë, skanim, shërbime dhe produkte DFAM, si dhe trajnime dhe këshillime.

Ata janë të specializuar në teknologjitë FDM, SLS dhe SLA dhe këshillojnë klientët në çdo hap dhe i ndihmojnë ata të zgjedhin teknologjinë e duhur dhe materialin e duhur.

Startup/Investitor
Startup
Rrjete sociale
3DSKAI-logo.png 5 days ago
Showing 1 result