287066376_398509832198722_153603272865250831_n.jpg
Hajde është një startup që operon në rajonin e Shqipërisë, Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut. Apli...
311115267_5660149877401329_9140285773554794152_n.jpg
Patoko është një aplikacion për prenotimin e taksive për përdoruesit brenda Shqipërisë. Versioni ...
original-logo-baboon.png
Baboon të ofron Shërbim Delivery Online, Kudo, në kushte të larta sigurie nga 400 Restorante dhe ...
166464989_298058045088053_6056817118021680331_n.png
Koncepti i ri i shërbimit TAXI në Shqipëri.
Showing 4 results